Online platform ontwikkelen

Uw verhaal kunt u niet overal gemakkelijk kwijt. Redacties, webmasters en andere regiehouders bepalen wat hun medium brengt en zitten om allerlei redenen zelden op uw bijdrage te wachten. Laat een eigen platform ontwikkelen door De Verhalenmakers. Dan hoeft u geen rekening te houden met de grillen van anderen. De regie over uw verhaal voert u zelf.

Wat is een online platform?

Mensen die geïnteresseerd zijn in uw verhaal en in uw producten of diensten kunt u uitnodigen op uw platform. Zij ontmoeten u daar, door middel van relevante en hoogwaardige content. Die heeft u in eigen beheer maar met journalistiek vakmanschap laten maken. Indringende video’s, verhelderende infographics, boeiende podcasts en goed schreven teksten met intrigerende beelden tonen uw organisatie in al haar facetten. Daar komt u ook in gesprek met uw publiek door middel van reacties en discussies.

Onderzoek en marketing

Een online platform is een moderne manier van marktonderzoek: mensen komen er om hun meningen te geven en ervaringen uit te wisselen. Door middel van uitgekiend webdesign en de modernste methoden om data te verzamelen komt u enorm veel te weten over uw klanten. U test er nieuwe producten of diensten, vertelt er uw verhalen en werkt er aan uw imago en reputatie. De Verhalenmakers zorgt voor uw content, beheert de reacties en rapporteert wanneer u wilt.

Zelfstandige content

Heeft u zelf geen mogelijkheid om het platform te blijven vullen? Geen nood. De Verhalenmakers zetten graag hun schrijf- en maakkunsten in werking om uw platform te vullen met kwaliteit. We voeren scherpe redactie, zodat u altijd verzekerd bent van hoogwaardige content. Wij vertegenwoordigen altijd uw eigen boodschap. Zo blijft u met uw online platform een strakke lijn volgen, zonder er zelf voor te hoeven zweten.

Online platform ontwikkelen met De Verhalenmakers

Wat u van onze online platforms kan verwachten:

  • Doelgericht

    Teksten, beelden en alle ander vormen van content dienen het doel van uw marketingbeleid.

  • Herkenbaar

    Uw kernboodschap is altijd het uitgangspunt, zodat die naar voren komt in alle content.

  • Zelfstandig

    Desgewenst kan het platform zelfstandig opereren, onder redactie van de Verhalenmakers.