Content­marketing­bureau in Den Haag

  Deel uw verhaal.
  Uw verhaal moet gehoord, gezien, gelezen. En dan nog: alleen zenden is niet genoeg. Het gaat erom de juiste doelgroepen te bereiken, op de juiste tijdstippen en plaatsen. Zij willen dialoog, en dus zorgen wij voor interactie. Zowel online als offline. Online platforms en social media versterken uw digitale zichtbaarheid. Of u ontmoet uw publiek persoonlijk, op bijeenkomsten of events. De Verhalenmakers, contentmarketingbureau in Den Haag, beheert uw platforms en verspreidt uw verhaal waar u wilt.
  Kom gratis in contact

  Hoe we die mooie content bij het publiek brengen.

  Mediastrategie om uw doelgroep te bereiken.

  Wie wilt u met contentmarketing bereiken? Welke media zijn dan het meest geschikt? De antwoorden op deze vragen bepalen de mediastrategie. Dat is in een tijd met oneindig veel mogelijkheden complexe materie. Wij kennen het landschap.

  Eigen redactie op eigen content.

  Afwachten of de krant een keer langs komt is verleden tijd. Ieder bedrijf kan zelf uitgever zijn. En dus kunt u uw eigen content (laten) produceren. Met de bewoordingen en de beelden die het best bij u passen. Er zit geen journalistieke ruis op de medialijn.

  PR betekent: je publiek kennen en koesteren.

  PR gaat over relaties: uw relatie met uw publiek. Hoe beïnvloed je hearts & minds? Wat wil men zien, horen, lezen? Het is ons vak uw doelgroepen te prikkelen. Om ze aan u te verbinden, met content die bij u past, en daardoor geloofwaardig is.

  Online plat­form ont­wikkeling

  Online platforms voor contentmarketing
  Met een online plat­form voert u helemaal zelf de redactie op uw bood­schap. Want het is gevuld met onze op maat gemaakte content.
  Meer info

  Beheer van sociale media

  Contentmarketingbureau met social media
  Uitnodigend en met smakelijke content, om interactie te stimuleren. Zo richten wij uw bood­schap in op sociale media.
  Meer info

  Media­management

  Mediamanagement met contentmarketingbureau in Den Haag
  Uw verhaal is altijd aan­dacht in traditionele media waard. De kunst is om dat aan de juiste journalisten duidelijk te maken.
  Meer info

  Waarom content­marketing werkt.

  Deel uw verhaal en ontmoet uw publiek.

  Uw bedrijfsverhaal heeft publiek nodig. Dat vraagt dynamiek. Zorgen dat het in media ver­schijnt waarvan uw doel­groepen gebruikmaken, op plat­formen waar ze zich bevinden. En niet in de laatste plaats: registreren wat ze ervan vinden, ingaan op hun reacties. De dialoog aangaan.

  Verspreiden, maar met controle.

  Vaak boezemen journalisten vrees in: te on­voor­spelbaar, te kritisch, te eigenzinnig. Toch zijn nieuws­media net als u gebaat bij een geloof­waardige bood­schap die hun publiek behaagt. Wie hen goed kent, door­grondt hun motieven en handelingen. Op plat­formen en sociale media bent u uw eigen uit­gever. Daar zijn het de reacties die voor onver­wachte wendingen kunnen zorgen. Maar ook daar is controle mogelijk, mits u goed weet wat u aan het doen bent.
  Begin met delen

  Het scheppen van content.

  Dialoog is de basis voor waarde­volle content.

  Vroeger was marketing alleenspraak. Publiek werd ge­acht een product te kopen. Effectieve content­marketing vereist nu echter een dia­loog; inter­actie tussen wat u biedt en wat men begeert. En die verlangens hebben zich ont­wikkeld, zijn complexer, veel­eisender. Wat is uw verhaal? Wat hebben zij aan u? Dát willen ze weten.

  Bedrijfs­verhaal maken

  Ontdek uw verhaal.
  Bedrijfsverhaal maken met een contentmarketingbureau in Den Haag
  Met een authentieke lange­termijn­visie steekt uw content boven de massa. Boezem ver­trouwen in door te spreken vanuit uw waarden en stellig te zijn in waar u in gelooft. Communiceer, ver­bindt, inspireer, door te vertellen.
  Meer info

  Storytelling

  Vertel uw verhaal.
  Storytelling in Den Haag
  Uw eigen bedrijfs­verhaal omzetten naar content, dat vereist creativi­teit en vak­man­schap. De Verhalenmakers schrijven en maken visuele content waarmee u kunt uit­blinken.
  Meer info
  De Verhalenmakers zijn een contentmarketingbureau in Den Haag

  Een content­marketing­bureau in Den Haag.

  Jong geleerd, oud gedaan.

  Wij combineren het oude ambacht van de journalistiek met de digitale vaardig­heden van nu, en steunen op jaren­lange ervaring. Daarom kunnen wij voor u de aan­dacht trekken op iedere mogelijke manier.

  Social savvy.

  Sociale media zijn een anarchie, maar vallen met voor­bereiding te bedwingen. De nodige tools en trucs daartoe zijn voor ons geen geheim. We loodsen u graag door de sociale storm­winden heen.

  Marketing en pr.

  Met goede, geloof­waardige content kun je uitstekende marketing bedrijven. Zolang die eerlijk en klant­gericht is, doe je meteen aan pr: het bouwen aan relaties.

  Overleggen en aan de slag.

  De juiste content­marketing begint bij over­denken en over­leg. Bij De Verhalen­makers houden we ervan om dan zelf de uit­voering ter hand te nemen.

  Schakel ons gratis in als content­marketing­bureau.

  Interesse in het inzetten van een ervaren content­marketing­bureau? Laten we uw verhaal eerst eens opzoeken, in Den Haag of ergens anders. Door u te leren kennen, kunnen wij beter adviseren. Want gesprekken vormen de basis voor al onze communi­catie. Het eerste gesprek is bij De Verhalen­makers altijd gratis, en ook waarde­vol. Neem een voor­sprong: maak een af­spraak.

  Kom in contact:

   Geen zorgen, u komt niet op een maillijst.
   Bekijk ook onze privacy­verklaring.